Пребарување на линкови

Македонски

Бесплатна алатка за пребарување на линкови

search icon

Зошто да ја користите нашата бесплатна проверка на линкови?

Количеството на врвни линкови од различни локации до вашата страница е значајна променлива што влијае на рангирањето на веб-роботите. Google и другите веб-индекси имаат пресметки кои се фокусираат и се приклонуваат кон страници кои се корисни и прецизни. Линковите се еден начин на кој алатките за веб-пребарување проценуваат колку е корисна и точна страницата. Во моментот кога друга веб-страница се поврзува со вашата веб-страница, Google ја гледа како „демонстрација на позитивна поддршка“ од друга страница. Врските од веб-локација со повисок резултат на просторот се сметаат за поважни преку веб-индекси. Може да мислите дека знаете кои страници таму на интернет се поврзуваат со вашите, но сепак постои само еден метод за да бидете сигурни. Нашиот инструмент за проверка на повратни врски ви дава моќ да потврдите кој разговара (и се поврзува) со вашата страница и дополнително зошто.

Како алатката Backlink ги проверува врските на веб-страниците?

Нашиот уред бара примери на URL на вашата страница што се користи во врска што е слободно отворена. Потоа, собира преглед на страници што се поврзуваат со вашите и поставките каде се случуваат тие врски.

Како Алатките за проверка на линкови може да го подобрат вашиот бизнис?

Во случај да користите уред за проверка на повратни врски како нашиот, можете да видите кој се поврзува на вашата страница. Одвреме-навреме навредливите страници ќе се поврзат на вашата страница, правејќи ве да изгледате страшно. Може да побарате овие дестинации да ја елиминираат вашата врска од нивната страница. Слично на тоа, можеби сте биле препознаени од бизнис или колеџ кој има покачен статус и одлично е да бидете свесни во случајот што го имате. Можете исто така да користите проверка на повратни врски за да потврдите дека врските што сте ги добиле претходно (или сте платиле) сè уште се на страницата. Понекогаш, можеби немате никакви линкови, што Google нема добро да ги види. Во тие случаи, пристојна крстоносна војна за повратни врски, каде слични организации во вашата специјалност се поврзуваат со вашата страница, може да помогне во понатамошно развивање на рангирањето на вашите излезни барања за пребарување.

Последно проверени 30 домени

Ранг Извор Последно виден
40 kars.einsites.net 2023-08-17
48 tunceli.einsites.net 2023-08-17
58 balikesir.einsites.net 2023-08-17
67 mus.einsites.net 2023-08-17
69 giresun.einsites.net 2023-08-17
49 karaman.einsites.net 2023-08-17
50 corum.einsites.net 2023-08-17
40 trabzon.einsites.net 2023-08-17
40 mugla.einsites.net 2023-08-17
61 yozgat.einsites.net 2023-08-17
56 tokat.einsites.net 2023-08-17
43 mardin.einsites.net 2023-08-17
64 kahramanmaras.einsites.net 2023-08-17
57 cankiri.einsites.net 2023-08-17
57 tekirdag.einsites.net 2023-08-17
44 manisa.einsites.net 2023-08-17
61 yalova.einsites.net 2023-08-17
44 sivas.einsites.net 2023-08-17
70 burdur.einsites.net 2023-08-17
42 erzurum.einsites.net 2023-08-17
57 aydin.einsites.net 2023-08-17
64 sinop.einsites.net 2023-08-17
61 kutahya.einsites.net 2023-08-17
46 isparta.einsites.net 2023-08-17
63 erzincan.einsites.net 2023-08-17
48 artvin.einsites.net 2023-08-17
44 ardahan.einsites.net 2023-08-17
53 siirt.einsites.net 2023-08-17
44 igdir.einsites.net 2023-08-17
51 bitlis.einsites.net 2023-08-17